Thursday, 19 June				
Theme 2 (cont.): Focus seamless integration to larger scale estimates				
Chair: Buoung-Ju Choi, Chonnam National University Rapporteur: Baptiste Mourre, CSIC-UIB				
09:00-09:20	Coupled multi-grid stochastic modelling and data assimilation and their impact on	Pierre DE MEY-FREMAUX	CNRS/LEGOS	
09:20-09:40	regional/coastal forecasting in the Bay of Biscay The effect of including boundary perturbations in ensembles of the North-West European	Tom LOUDEN-COOKE	Met Office	
09:40-10:00	Shelf-Seas Monitoring and predicting coastal dynamics for management, conservation and restoration: the MER Italian high-resolution modeling system	Stefano QUERIN	National Institute of Oceanography and Applied	
10:00-10:20	IBIRYS: a Regional High-Resolution Reanalysis (physical and biogeochemical) of the last 30 years (1993-2023) over the European Northeast Shelf	Bruno LEVIER	Geophysics - OGS Mercator Ocean International	
10:20-10:50	Coffee Break			
10:50-11:10	Discussion (Theme 2.2: Seamless intergration with larger scale estim	ates) - 20 min		
Theme 3: Land-ocean continuum & Theme 4: Coastal resilience Chair: Villy Kourafalou, University of Miami (TBC) Rapporteur: Mike Herzfeld, CSIRO				
11:10-11:30	Modelling and Forecasting of Compound Coastal-Fluvial Floods in Urban Built Environment	Indiana OLBERT	University of Galway	
11:30-11:50	2021 historical flood and 2024 historical drought of the Amazon River: Seamless modelling of their impacts on the Amazon estuary water level	Paul COULET	LEGOS/IRD, France	
11:50-12:10	Salinity Study in the Casamance Estuary: Modeling and Observations	Birane NDOM	LOCEAN, CNRS/IRD/MNHN/SU	
12:10-12:30	An Integrated Ocean Platform for Extreme Wave and Weather Early Warning Systems in The Bahamas	Brandon Bethel	University of The Bahamas	
12:30-13:45	LUNCH (90 min)			
13:45-14:05	3D seamless cross-scale modelling of tides and their seasonality in the GBM (Ganges- Brahmaputra-Meghna) delta	Florence TOUBLANC	LEGOS/CNRS	
14:05-14:25	Impact of Marine Heatwaves in the coastal ocean: an open question	Guillaume CHARRIA	LOPS/lfremer	
	Discussion Theme 3 (ocean-land continuum, coastal resilience) - 20 r	min		
Theme 7: The role of the COSS-TT in the UN Ocean Decade and beyond Chair: Tomasz Dabrowski, Marine Institute Rapporteur: Joanna Staneva, Hereon				
14:45-14:55	The UN Ocean Decade framework, actions relevant to the COSS-TT	Stéphanie CUVEN	Mercator Ocean International	
14:55-15:05	GlobalCoast: A transformative network for observing, modeling and predicting coastal hazard impacts	Villy KOURAFALOU	Univ. Miami	
15:05-15:25	Discussion UN Ocean Decade			
15:25-15:45	Coffee Break	Coffee Break		
15:45-16:05	Breakouts (20 min) - Chair & rapport	Breakouts (20 min) - Chair & rapporteur tbc		
16:05-16:15	Breakouts (20 min) - Chair & rapport	Breakouts (20 min) - Chair & rapporteur tbc		
16:15-16:25	Breakouts (20 min) - Chair & rapporteur tbc			
16:45-18:00	POSTER SESSION + BUSINESS MEETING (75 min)			
19:00-23:00	Cocktail Reception (including food and drinks) organized at the 70.8 Museum, loca	ted in downtown venue: '	"Les Ateliers des Capucins"	